fbpx

Disclaimer

NijssenWeb besteedt veel tijd en zorg aan de informatie op haar website, maar geeft geen garantie op de juistheid van de verstrekte informatie. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de op de website aangetroffen informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie aanwezig.

Alle op de website aanwezige informatie is eigendom van NijssenWeb, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze informatie te kopiëren en/of te verspreiden, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van NijssenWeb.

Eventueel aanwezige links naar externe partijen zijn geen eigendom van NijssenWeb en de daarop aanwezige informatie en/of gevolgen van het bezoeken van dergelijke websites valt niet onder de verantwoordelijkheid van NijssenWeb.

Door NijssenWeb verzonden e-mails zijn enkel bestemd voor de geadresseerde. NijssenWeb is niet verantwoordelijk voor de tijdige ontvangst van e-mails vanwege de bezorging en de vele schakels in de bezorging. Aan de verzonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Share This