fbpx

NijssenWeb verzamelt je Bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, adres, huisnummer, postcode, woonplaats, e-mail adres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig voor het vastleggen van domeinnamen voor u als klant. Bij bedrijven leggen we ook het kamer van koophandel nummer vast in onze administratie.

Deze gegevens worden tevens vastgelegd in ons boekhoudapplicatie. Deze applicatie draait in een cloudomgeving. Deze omgeving is beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord. Hier worden regelmatig backups van gemaakt.

E-mail adres

Het e-mail adres gebruiken we ter communicatie met de klant, hier gaan bijvoorbeeld facturen en herinneringen naartoe. Tevens gebruiken we dit email adres om digitale berichten te versturen over updates, verstoringen en voor de digitale kerstkaart. We gebruiken uw naam en email adres om deze op de lijst van onze nieuwbrief te zetten. U kunt zich eventueel zelf na het ontvangen van de eerste mail via deze nieuwsbrief afmelden op deze nieuwsbrief. Of u stuurt ons een mail met het verzoek u van de nieuwsbrief af te halen.

Share This